Over ons

Jansen Livestock Equipment is een zusterbedrijf van Jansen Poultry Equipment (JPE). JPE is al sinds 1986 gespecialiseerd in het ontwikkelen van huisvestingssystemen gericht op de behoefte en gezondheid van pluimvee. En met succes. De visie van het bedrijf zorgt al jaren voor betere prestaties bij het dier. Pluimveehouders profiteren van optimale resultaten. Om dit succes ook voor andere sectoren mogelijk te maken is Jansen Livestock Equipment opgericht. Met dezelfde visie wordt gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van de meest optimale huisvestingssystemen voor dier en ondernemer.

Huisvestingssystemen met focus op resultaat
Optimale productie resultaten staan niet los van gedrag, leefgewoonten en gezondheid van dieren. Kennis over techniek en het dier wordt bij de ontwikkeling van nieuwe systemen optimaal benut. Productontwikkeling gaat gepaard met onderzoek en intensieve samenwerking tussen veespecialisten en technische ontwikkelaars. Focus op diergezondheid, arbeidsgemak en prestatie zijn belangrijke aspecten tijdens de ontwikkeling.

Innovatie en klantgerichtheid
Ons uiteindelijk doel is om klanten te voorzien van systemen die hen in staat stellen om optimale productieresultaten te behalen. Dit doen wij door constant opzoek te zijn naar nieuwe, betere en efficiëntere systemen en oplossingen. De klant is hierdoor altijd verzekerd van de nieuwste en efficiëntste technieken die het productieproces vergemakkelijken en verbeteren. Ook persoonlijk advies en ondersteuning voor, tijdens en na de aanschaf van systemen, behoren tot de klantgerichte aanpak van Jansen Livstock Equipment .

Kwaliteitswaarborg
Systemen van Jansen Livestock Equipment staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Het hele proces van ontwikkeling tot eindproduct heeft Jansen Livestock Equipment in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van de klant en hebben wij oog op het kwaliteitsbeheer van onze producten. Een ander belangrijk aspect in het kwaliteitsbeheer is het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en het toepassen van duurzame  en solide constructies.